Olipa mahtava Messupäivä Oopperatalossa 5.2.2024

Vuoden ensimmäiset Kokouspisteen messut on messuiltu – loistavasti! Tapahtuma keräsi yhteen 61 upeaa yhteistyökumppaniamme ja yli 300 kokousten ja tapahtumien järjestämisen ammattilaista, luoden tilaisuuden, jossa uudet ideat ja yhteydet solmittiin iloisen puheensorinan säestämänä.

Näytteilleasettajat messuilla olivat taas Suomen kärkikokouskohteita. Verkostoitumisen vire oli vahva, kun käytävillä vaihdettiin käyntikortteja ja visioitiin tulevaisuuden tapahtumia. Oopperatalo toimi täydellisenä messupaikkana.

Mutta mikä tärkeintä, tämä tapahtuma ei ollut vain pelkkä kohtaamispaikka. Se oli alusta, josta moni lähti kotiin paitsi pää täynnä ideoita, myös kirkkaan vision kera seuraavasta suuresta tapahtumastaan. Kyllä, messuiltamme löydettiin se täydellinen kohde – seuraavaan kokoukseen, tapahtumaan tai tilaisuuteen.

Kiitämme kaikkia osallistujia, yhteistyökumppaneita ja järjestäjiä, jotka tekivät tästä päivästä unohtumattoman. Odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ja miten tämän vuoden messujen kohtaamiset muovaavat huomisen tapahtumia.

Tapaamisiin seuraavissa kohtaamisissa! Tai seuraavilla messuilla…..