Koko paketti

Meiltä saat koko tilaisuuden yhdestä pisteestä! Paketoimme kaikki tapahtumaa varten tarvittavat palvelut yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi ja hoidamme yhteydenpidon palveluntuottajiin keskitetysti Kokouspisteen kautta.
Tilaisuuteen sopivan tapahtumapaikan lisäksi varaamme majoituksen, puhujat ja muut esiintyjät, tapahtumatekniikan, somisteet ja painotuotteet, busikuljetukset, laivamatkat... mitä ikinä tarvitsetkaan.
Tarvittaessa tulemme paikan päälle tapahtumaan tueksesi ja valvomaan, että kaikki sujuu suunnitellusti ja aikataulussa.
Kilpailutamme kaikki tilaisuuteen tarvittavat palvelut puolestanne. Teemme selkeän koontitarjouksen vertailukelpoisessa muodossa. Tilaisuuden jälkeen saat yhden koontilaskun käytetyistä palveluista.

Tapahtumanhallinta- ja ilmoittautumispalvelut

Autamme tilaisuuden suunnittelussa ja vastaanotamme ilmoittautumiset, hoidamme osallistujien rekisteröinnin paikan päällä tapahtumassa, opastamme ja neuvomme tilaisuuteen tulijoita. Keräämme tapahtuman osallistumismaksut ja tarkastamme ja käsittelemme tapahtuman ostolaskut. Hoidamme majoitus-, kuljetus- ja kaikki muut tarvittavat varaukset ja kiintiöiden hallinnan. Kilpailutamme alihankkijat ja muut tarvittavat palvelut. Järjestämme unohtumattomat oheis- ja avecohjelmat, illallisista puhumattakaan. Olemme mukana tapahtuman ilmeen suunnittelussa ja markkinoinnissa, varmistamme, että tilaisuus onnistuu. Toimimme tapahtuman järjestäjän edunvalvojana. Olemme luotettava, kärsivällinen, ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen kumppani.

Palvelut kokouskohteille

Autamme kokous- ja kongressikohteita löytämään potentiaalisia asiakkaita ja teemme konkreettista myyntityötä. Järjestämme jatkuvasti erilaisia myynti- ja verkostoitumistilaisuuksia, joissa kokous- ja kongressikohteet voivat tavata potentiaalisia asiakkaita ja kertoa palveluistaan. Tuomme asiakkaat toimeksiannostanne tutustumaan kokouskohteeseen ja järjestämme mm. open house- tilaisuuksia kutsumalla kokouksia ja tilaisuuksia varaavat asiakkaat paikalle.


Autamme kokous- ja majoituskohteita löytämään oman ylivertaisuutensa kilpailijoihin nähden ja kehittämään asiakkaiden palvelukokemusta palvelumuotoilun keinoin. Palvelukokemuksen kehittäminen mahdollistaa tuotteiden kannattavamman hinnoittelun. Asiakas on valmis maksamaan siitä lisäarvosta, jota hän loppuun saakka hiotun kokemuksen myötä saavuttaa itselleen ja kollegoilleen.