Olemme saaneet vuosien varrella olla mukana järjestämässä tuhansia tilaisuuksia ja tapahtumia – tässä muutama esimerkki.

Four Reasons Collab

Kokouspiste on ollut toteuttamassa upeaa Four Reasons COLLAB -koulutustapahtumaa Scandic Park Helsingissä vuosina 2022 ja 2023. Tapahtuma toteutettiin lokakuussa 2023 onnistuneesti jo toista kertaa ja se keräsi yhteen hiusalan ammattilaiset ympäri Suomen tarjoten heille mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa alan uusimpia innovaatioita.

Tilaisuus toteutettiin hybridinä yhdistäen paikan päällä olevat noin 280 osallistujaa sekä virtuaalisesti mukana olleet noin 100 hiusalan ammattilaista. Teknisenä yhteistyökumppanina tilaisuudessa toimi Torvinen Showtekniikka.

Kiitos Four Reasons ja yhteistyökumppanit, kun saimme olla apunanne!

Kokouspiste refenssi

Food Folk Suomi Oyj

Food Folk Suomi Oyj vietti ihanaa Summer festivaalia kesäisessä Ravintola Saaristossa Klippanissa.

Saaristoon siirryttiin risteilyaluksilla kesäpäivästä nauttien. Upean illallisen lomassa tunnelmasta vastasi DJ & saksofonisti Jetro (kuvassa) ja loppuillan kruunasi Krista Siegfrids & Bändi. Kiitos, että saimme olla mukana!

Valmet Technologies

Järjestimme virkistyspäivän Valmet Technologies Oy:n Energian suunnittelun henkilöstölle Vanajanlinnan upeissa maisemissa. Vanajanlinna sopii loistavasti isompien ryhmien tapahtuma- ja kokouskohteeksi niin tilojen kuin palveluidenkin osalta.

Aamupalan jälkeen ryhmä siirtyi Linnanpuistoon aamujoogaan sekä päivän viralliseen osuuteen Paviljonkiin. Virallisen osuuden päätti Kari Ketosen mukaansa tempaava luento ”Oman karisman löytäminen”.  Lounaan jälkeen päivä jatkui vapaavalinnaisten aktiviteettien merkeissä Fenix Ohjelmapalveluiden luotsaamana.  Linnan pihamaalla pelailtiin muun muassa Fast Scoopia ja ammuttiin jousipyssyillä. Katumajärvellä melottiin kajakeilla ja soudettiin kirkkoveneellä!

Kokouspisteenä saimme olla mukana kaikissa tapahtumaan liittyvissä järjestelyissä; aina sopivan kohteen etsimisessä, kuljetuksien, aktiviteettien sekä ohjelmien suunnitteluissa ja tietenkin koordinoimassa paikan päällä tapahtuman kulkua.

Mikä parasta, saamme olla mukana myös tulevien virkistyspäivien järjestämisessä!

OP Vähittäisasiakkaat

Kokouspiste järjesti OP Vähittäisasiakkaat Oy:lle Tribe Dayn 21.4.2023 Salmisaaren Biitsillä.

”Suuret kiitokset Kokouspisteelle. Kokouspisteen henkilökunta otti homman haltuun heti alusta alkaen ja toimi koko ajan proaktiivisesti ja ammattitaitoisesti. Itse tilaisuus onnistui todella hyvin ja järjestelyt olivat hyvät, henkilökuntaa oli tarpeeksi ja sujuvuudesta huolehdittiin jatkuvasti.

Voin suositella Kokouspisteen palveluita ja tulen varmasti käyttämään heitä jatkossakin.”

Atria

Olimme mukana järjestämässä Atria Suomi Oy:n kauppakierrosmatkaa keväiseen Kööpenhaminaan.

Tapahtuma järjestettiin yhdessä hyvien yhteistyökumppaniemme kanssa; niin lentokenttäkuljetuksien kuin majoitus- , kokous – ja ravintolavarauksien osalta.

Majoitus- ja kokouskohteeksi valikoitui upea Skt Petri aivan kaupungin ytimessä.  Kööpenhaminan lukuisista ravintolavaihtoehdoista ryhmä pääsi nauttimaan Capa Restaurant laadukkaista liharuoista, Restaurant Zelesten tunnelmallisesta ympäristöstä sekä Tivolin tunnetusta Nimb Brasseriesta. Ravintolat saivat loistavat pisteet ammattilaisraadilta!

Kela

Korona-aikana järjestimme Kelan henkilökunnalle virtuaalisen perhepikkujoulutapahtuman. Tuotannossa oli mukana Kelan omaa henkilökuntaa, useita julkisuuden henkilöitä, huippuluokan tanssijoita, Suomen paras koreografi ja erinomaista teknistä osaamista. Näihin virtuaalipikkujouluihin osallistui ruutujen ääressä koko perhe vauvasta vaariin.

Vuonna 2022 toteutimme Kelan virtuaalihenkilöstöjuhlat, jotka oli teemattu tulevaisuutta silmällä pitäen. Studiossa juontajina toimivat Luottomiehet Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi. Kelan henkilökunta astui jälleen upeasti kameroiden eteen ja ohjelmasta tuli tunnin verran hauskaa viihdettä, joka esitettiin kevään 2023 aikana kaikissa Kelan toimipisteissä koko henkilökunnalle.

Teknisestä toteutuksesta vastasi molemmissa tilaisuuksissa Torvinen Showtekniikka.

Kuljetustyöntekijäin federaation NTF:n kansain­välinen kongressi Helsingissä

Saimme järjestää Kuljetustyöntekijäin federaation NTF:n 185 hengen kansainvälisen kongressin huhtikuussa 2023 Scandic Grand Marinassa Helsingissä. Koko prosessi sujui loistavasti!

Oli ihanaa huomata, kuinka kokouksen järjestäjä sai taas kerran keskittyä tapahtuman sisältöön ja osallistujiin, kun me huolehdimme tapahtuman kaikista pienistäkin yksityiskohdista. Kokouspisteen Katja ja Niina saivatkin kiitosta ammattitaidosta, joustavuudesta ja ystävällisyydestä sekä järjestäjiltä että kongressin osallistujilta.

Linde

Linden perinteiset kevätjuhlat järjestettiin vuonna 2023 Beach Party-tunnelmissa Pasilassa, Triplan Biitsillä.

Biitsin 26-asteinen ikuinen kesä, rento ruokailu ja rantapelit valkoisella hiekalla saivat juhlavieraat iloiseen ja kesäiseen juhlatunnelmaan.

Illan tunnelman kruunasi Jukka Poika & DJ.

Helsingin Yliopisto

Korona-aikaan järjestettiin useita virtuaalitilaisuuksia. Kokouspiste ja Helsingin yliopiston johdon assistentit järjestivät yhdessä virtuaaliset pikkujoulut yliopiston hallintohenkilökunnalle. Tallenne tehtiin Krapin Pajassa.

Kokouspiste vastasi tapahtuman tuottamisesta, ohjelman suunnittelusta, käsikirjoituksesta sekä esiintyjien ja teknisen kumppanin valitsemisesta ja teknisestä toteutuksesta.

HUS

Kokouspiste oli jälleen mukana järjestämässä hyvin onnistunutta HUSin hybridisti toteutettua Hematologiapäivää Biomedicumilla helmikuussa 2023. Ilmoittautuminen Lyyti-järjestelmän kautta sujui vaivatta ja yhteydenpito oli nopeaa! Jo tilaisuuden suunnittelussa Kokouspiste on aina täysillä mukana – saamme matkan varrella hyviä ehdotuksia, jotka myös toteutuvat ammattimaisesti.

Four Reasons Collab

Kokouspiste sai olla toteuttamassa todella upean Four Reasons Collab -hybriditapahtuman Scandic Park Helsingissä lokakuussa 2022. Teknisenä yhteistyökumppanina tälläkin kertaa toimi Torvinen Showtekniikka.

Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna-konserni järjestää vuoden aikana runsaasti eri kokoisia tilaisuuksia ympäri Suomea, lähinnä kuitenkin pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Kokouspisteen avulla löytyvät sopivat tilat tilaisuuksiin nopeasti, kustannustehokkaasti ja työaikaa säästäen.

Varhaiskasvatuksen opettajapäivät

Varhaiskasvatuksen opettajapäivät on järjestetty jo useita vuosia Kokouspisteen ammattitaitoon nojautuen.

IMCOS konferenssi / post tour

Kokouspiste järjesti IMCOS-konferenssin post tour-retken elokuussa 2023 Kotka-Loviisa-Porvoo-alueella.  Ohjelma sisälsi kattavasti bussikuljetukset, majoitukset, ruokailut ja englanninkieliset opastetut vierailut monissa mielenkiintoisissa kohteissa, kuten Strömforsin Ruukkialuella, Salpalinja-museossa ja Merikeskus Vellamossa.

Matka huipentui retken viimeisenä iltana tunnelmalliseen illalliseen Bistro Gustafissa Porvoossa. Retki oli antoisa, aikataulut pitivät hyvin, ja se tarjosi kansainvälisille konferenssiosallistujille unohtumattomia Suomi-elämyksiä.

Pysy ajan tasalla