Tervetuloa Kokouspisteen Messuille 5.2.2024

Kokouspisteen Messut tulevat taas 5. helmikuuta ja valmistelut ovat täydessä käynnissä! Tällä kertaa messut järjestetään Helsingin keskustassa upeassa Oopperatalossa Töölönlahden rannalla. Kokouspisteen Messut yhdistää kokouksia ja tilaisuuksia järjestävät alan ammattilaiset ja Suomen kärkikokouskohteiden edustajat – lisäksi mukana on muita alan huippuosaajia ja muutamia näytteilleasettajia myös Virosta. Kokouspisteen Messut on tarkoitettu kokouksista ja tapahtumista vastaaville yritysten edustajille ja on kutsuvierastilaisuus.

Messuilla pääset päivittämään tiedot uusista ja uusituista kokouskohteista sekä upeista aktiviteeteista, verkostoitumaan omien kollegoiden ja kokouskohteiden edustajien kanssa sekä kuulemaan alan viimeisimmät kuulumiset. Messukävijöiden kesken arvotaan myös loistavia palkintoja. Järjestämme kuljetuksen messuille Tampereelta ja Turusta, joten mukaan on helppo tulla myös hieman kauempaa. Tule hakemaan viimeisimmät trendit ja vinkit kokous- ja tapahtumajärjestelyihin!

Pyydä kutsu messuille tästä!