Uusi tapahtumatila aivan Helsingin ydinkeskustaan

Helsingin keskustan entinen linja-autoasema ja kasarmirakennus saa uuden elämän ja alkaa palvella uudessa käyttötarkoituksessaan, jossa yhdistyvät kulttuuri, taide, konsertit, tapahtumat ja herkuttelu. Helsingin ydinkeskustassa on nyt ainutlaatuinen kohtaamispaikka elokuvien, ruoan, juoman, konserttien ja muiden tapahtumien ystäville – Kulttuurikasarmi.

Kulttuurikasarmin eteläeurooppalaisesta Café Kasarmista saa ruokaa aamiaisesta iltapalaan, tyylikkäitä viinejä unohtamatta. Cafésta löytyvät myös valmiit menuvaihtoehdot elokuvateatterin puolelle. Ravintolakulttuuria edustavat myös Henry’s Distillery ja Henry’s Music Bar.

Toiseen kerrokseen on valmistunut tapahtumatila Kulttuurikasarmi Events, jossa voimme järjestää erilaisia tilaisuuksia seminaareista yritysjuhliin jopa 300-450 henkilölle.
Kattoterassilla on lisäksi 200 asiakaspaikkaa. Ulkona Lasipalatsinaukion puolella sijaitsee esiintymislava, johon on suunnitteilla kesäkaudelle erilaisia konsertteja ja muita yleisötapahtumia. Kulttuurikasarmi avaa ovensa perjantaina 17.11.2023.

Lue lisää Kulttuurikasarmista täällä.

Kulttuurikasarmi  Kulttuurikasarmi