Kokouspisteen Messut

Kokouspisteen Messut järjestetään perinteisesti kaksi kertaa vuodessa, aina jossain upeassa yhteistyö­kumppani­kohtees­samme. Messut yhdistää kokouksia ja tilaisuuksia järjestävät alan ammattilaiset ja Suomen kärkikokouskohteiden edustajat. Messuilla on mukana myös muita alan huippuosaajia. Kokouspisteen Messut on tarkoitettu alan ammattilaisille ja on kutsuvierastilaisuus.

Kokouspisteen Messut yhdistää jälleen Suomen kärki­­kokous­­kohteiden edustajat ja todelliset kokous-ja tapahtuma-alan ammattilaiset syyskuussa 2024

Syksyn mielenkiintoisimmat kokous-ja kongressialan messut ammattilaisille järjestetään maanantaina 9. syyskuuta 2024 kesällä avautuvassa upeassa Clarion Hotel Helsinki Airportissa, Helsinki–Vantaan lentoasemalla. Tapahtuma on kutsu­vierastilaisuus. Tule hakemaan viimeisimmät trendit ja vinkit kokous- ja tapahtuma­järjestelyihin!

 

Helmikuun messuilla Oopperatalossa oli mukana mahtava kattaus Kokouspisteen yhteis­työ­­kumppaneita. Kiitos kaikille mukana olleille! Näytteilleasettajien ilmoittautuminen syksyn messuille on alkanut.

 

Tule mukaan näytteilleasettajaksi, esittele tuotteesi ja verkostoidu parhaassa seurassa

AIKAA MESSUIHIN

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Pysy ajan tasalla