Kulttuurimatka Aulangolla

Teimme innostavan tutustumismatkan 30 kokous- ja tapahtumajärjestäjän kanssa Aulangolle. Saapuessamme Aulangon puiston näkötornille, aurinko paistoi täydeltä terältä ja kesä oli saapunut Hämeenlinnaan. Ilmassa oli seikkailun tuntua ja odotusta. Jäätelöitä syödessämme katselimme haltioituneena upeata kansallismaisemaa, joka avautui kauas järven ylle.

Kuulimme Aulangon kiehtovasta historiasta ja kuljimme sen perustajan, Hugo Standertskjöldin, jalanjäljillä. Hänen elämäntarinansa ja perintönsä tekivät meihin suuren vaikutuksen – todellinen wau-elämys! Historian havinan keskellä tunsimme menneiden aikojen suuruuden ja arvokkuuden.

Vierailimme tietenkin myös Scandic Aulangossa, joka yllätti monet meistä positiivisesti. Oli hauska huomata, että mukana oli muutamia, jotka eivät olleet koskaan aikaisemmin käyneet Aulangolla. Heidän ensikokemuksensa oli innostunut ja ihastunut.

Matka oli kaikin puolin upea, täynnä naurua, uusia ideoita ja hyödyllisiä kokemuksia. Aulanko tarjosi meille unohtumattoman päivän, joka yhdisti historian, luonnonkauneuden ja nykyaikaiset palvelut saumattomasti. Tämä matka oli hauska ja hyödyllinen, ja siitä riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa!