Tutustumassa Koiviston Huvilaan Nuuksiossa

Eilen pääsimme tutustumaan Nuuksion Sahajärven rannalla sijaitsevaan Koiviston Huvilaan. Ajomatka Helsingistä on noin 45 minuuttia, ja sijainti on ihanan rauhallinen keskellä kansallispuiston luontoa. Nykyistä päärakennusta alettiin rakentaa vuonna 1928, ja klassisen tyylikkääseen sisustukseen on panostettu huolella tilan historiaa kunnioittaen. Alakerrassa sijaitsevat valoisa sali sekä pianohuone, yläkerrassa puolestaan kolme kokoustilaa sekä tilava parveke. Majoitustiloja Koiviston Huvilalla ei ole, mutta majoitus voidaan järjestää tarvittaessa esimerkiksi läheisessä Haltia Lake Lodgessa.

Tunnelma huvilalla on seesteinen ja tilat ovat aina vain yhden ryhmän käytössä kerrallaan, mikä takaa yksityisyyden ja oman rauhan. Maukkaat kokouspäivän tarjoilut onnistuvat toiveiden mukaisesti. Sisätiloihin mahtuu 24 henkeä kokoustamaan, hyvin hoidetussa puutarhassa tilaa on suuremmallekin ryhmälle. Täällä järjestät viihtyisät tyky-päivät luontoaktiviteetteineen. Upeat saunatilat kaksin kappalein järven rannalla kruunaavat elämyksen! Mikäs sen parempaa kuin nauttia rentouttavasta saunasta ja pulahtaa virkistävälle uinnille Sahajärveen.

Kiinnostuitko Koiviston Huvilasta? Ota meihin yhteyttä, niin järjestetään teille unohtumaton kokouspäivä Nuuksiossa!