Porvoon parhaat kokouskohteet tsekattu!

Kokouspisteen Salla ja Marina piipahtivat katsastamassa viehättävän Porvoon ykköskohteet syksyn tilaisuuksia varten. Porvoosta löytyy kohteita kaikkiin tarpeisiin – isoja ja pieniä tiloja sekä majoitusta niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin tilaisuuksiin. Porvoo hurmaa kokousvieraat idyllisyydellään ja Vanhan Porvoon upealla kansallismaisemalla. Vierailukohteina olivat tällä kertaa Haikon Kartano, Sannäsin Kartano, RUNO Hotel sekä Hotel Onni.

Itä-Uudenmaan suurimmassa elämys- ja kokoushotelli Haikon Kartano & Spassa järjestät suuremmankin seminaarin ja pääset nauttimaan kylpylähotellin palveluista tilaisuuden jälkeen. Kaunis kartanopuisto, terassit ja merenranta tarjoavat myös inspiroivan ympäristön ryhmätöiden tekoon.

Haikon Kartano


Sannäsin Kartano
on ainutlaatuinen hotelli, ravintola ja juhla- ja kokouspaikka Porvoon maaseudulla. Hotellissa on runsaasti erilaisia kokoustiloja kartanosaleista perinteisempiin kokoushuoneisiin ja tunnelmallisiin takkahuoneisiin, ja maistuvat kokoustarjoilut valmistetaan omassa keittiössä tuoreista kotimaisista raaka-aineista.

Vanhan Porvoon portilla sijaitseva RUNO Hotel Porvoo on kokonaisuus, jonka jokainen yksityiskohta on mietitty ja muotoiltu vanhaa kunnioittaen ja uutta etsien. Huoneet on sisustettu maalaismoderniin tyyliin ja rentouttava sauna sekä spa sijaitsevat rakennuksen ullakolla. RUNOn tilat sopivat korkeintaan 70 hengen tilaisuuksiin ja uniikkeja majoitushuoneita on 56.

 

RUNO Hotel Porvoo

 

Porvoon keskustasta löytyy persoonallinen 1800-lukua henkivä Hotel Onni, jonka kartanosalissa järjestyvät korkeintaan 50 hengen kokoukset. Majoitushuoneita on neljä ja hotellin yhteydessä toimii ravintola SicaPelle, joka on äänestetty Suomen 50 parasta ravintolaa -listalle.

Ota yhteyttä, niin järjestetään teille unohtumaton tilaisuus ihanassa Porvoossa!