Brekut ja AfterWorkit kiinnostavat ammattilaisia

Kevät toi tullessaan vilkkaan verkostoitumiskauden, ja meidän järjestämät aamu- ja iltapäivätapahtumat ovat käynnistyneet täydessä vauhdissa.

Kokousten ja tapahtumien järjestäjät ovat löytäneet hyvin tiensä meidän tilaisuuksiimme!

Aamuvirkuille on tarjolla Breku-tilaisuudet, joissa tarjolla on sekä mahtava aamiainen ennen työpäivää että inspiroivaa seuraa aamun ensimmäisillä tunneilla, kello 7.30 ja 9.00 välisenä aikana.

After Work -tapahtumat, jotka järjestetään iltapäivisin kello 15.30 ja 17.00 välillä, ovat puolestaan tarjonneet loistavan tilaisuuden rentoutua päivän päätteeksi herkullisen tarjoilun ja mahdollisesti kuohuviinin kera. Tilaisuutemme ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia verkostoitua ja jakaa ajatuksia alan ammattilaisten kanssa rennossa ilmapiirissä.

Tapahtumapaikkoina toimivat Kokouspisteen valikoidut yhteistyökumppanikohteet, jotka takaavat miellyttävän ja hyödyllisen kokemuksen jokaiselle osallistujalle.

Kevään verkostoitumistapahtumat tarjoavat ainutlaatuisen foorumin uusien yhteyksien luomiseen, ammattitaidon kehittämiseen viihtyisässä ja kannustavassa ympäristössä.

 

Kuvassa Katariina Kiiski Hotel U14:stä, Aava Karttunen ja Marina Gergman Kokouspisteestä.