Palvelut tilaisuuksien järjestäjälle

Meiltä saat koko tilaisuuden yhdestä pisteestä! Paketoimme kaikki tapahtumaa varten tarvittavat palvelut yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi ja hoidamme yhteydenpidon palveluntuottajiin keskitetysti Kokouspisteen kautta.

Tilaisuuteen sopivan tapahtumapaikan lisäksi varaamme majoituksen, puhujat ja muut esiintyjät, tapahtumatekniikan, somisteet ja painotuotteet, bussikuljetukset, laivamatkat... mitä ikinä tarvitsetkaan.

Tarvittaessa tulemme paikan päälle tapahtumaan tueksesi ja valvomaan, että kaikki sujuu suunnitellusti ja aikataulussa.

Tilaisuuden jälkeen saat yhden koontilaskun käytetyistä palveluista.

 

Neuvomme kokouskohteen ja oheispalveluiden toimittajien valinnassa. Kilpailutamme kaikki tilaisuuteen tarvittavat palvelut puolestanne. Teemme selkeän koontitarjouksen vertailukelpoisessa muodossa.

Tutustumme asiakkaamme kanssa tai puolesta kokous- ja kongressikohteeseen.

Autamme tilaisuuden suunnittelussa ja vastaanotamme ilmoittautumiset, hoidamme osallistujien rekisteröinnin paikan päällä tapahtumassa, opastamme ja neuvomme tilaisuuteen tulijoita.

Keräämme tapahtuman osallistumismaksut ja tarkastamme ja käsittelemme tapahtuman ostolaskut.

Hoidamme majoitus-, kuljetus- ja kaikki muut tarvittavat varaukset ja kiintiöiden hallinnan. Kilpailutamme alihankkijat ja muut tarvittavat palvelut.

Järjestämme unohtumattomat oheis- ja avecohjelmat, illallisista puhumattakaan.

Olemme mukana tapahtuman ilmeen suunnittelussa ja markkinoinnissa, varmistamme, että tilaisuus onnistuu. Toimimme tapahtuman järjestäjän edunvalvojana.

Olemme luotettava, kärsivällinen, ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen kumppani.

Järjestämme jatkuvasti tutustumismatkoja loistaviin yhteistyökumppanikohteisiimme kaikkialla Suomessa. Esittelemme halutessasi sinulle minkä tahansa yhteistyökumppanikohteemme. Ole meihin yhteydessä ja ilmoita, mihin kokouskohteeseen haluat tutustua.

Palvelut kokous- ja kongressikohteille

Autamme kokous- ja kongressikohteita löytämään potentiaalisia asiakkaita ja teemme konkreettista myyntityötä.

Järjestämme jatkuvasti erilaisia myynti- ja verkostoitumistilaisuuksia, joissa kokous- ja kongressikohteet voivat tavata potentiaalisia asiakkaita ja kertoa palveluistaan.

Tuomme asiakkaat toimeksiannostanne tutustumaan kokouskohteeseen ja järjestämme mm. open house- tilaisuuksia kutsumalla kokouksia ja tilaisuuksia varaavat asiakkaat paikalle.

Unohda Powerpoint-esitykset ja pönötys ja tapaa todelliset kokousvaraajat eri yrityksistä tehokkaasti. Kokouspisteen verkostoitumistilaisuudessa tai workshopissa aamiaisen tai iltapäiväkahvin äärellä luot uusia kontakteja ja virkistät jo olemassa olevia. Helppoa, eikö totta? Mukaasi tarvitset vain tabletin ja käyntikortit.

Jokaisessa tilaisuudessa on muutama Kokouspisteen yhteistyökumppani kertomassa palveluistaan. Tilaisuudet toteutetaan vaihdellen eri kaupungeissa 1,5 tuntia kestävinä aamiais- ja iltapäivätilaisuuksina. 

Tuomme ryhmän kokousvaraajia tutustumaan kokouskohteeseen. Kutsumme, vastaanotamme ilmoittautumiset ja emännöimme bussimatkan aikana.

Vierailun jälkeen teemme kokoustarvekartoituksen ja palautekyselyn matkalla mukana olleille. Osallistujarekisteri yhteystietoineen jää kokouskohteen käyttöön.

Suunnittelemme ja toteutamme kanssanne tehokkaan myynti- ja markkinointikampanjan.

Autamme uuden tuotteen tai kokouskohteen lanseeraamisessa. Kokouspisteen kampanjat perustuvat henkilökohtaiseen palveluun ja myyntiin.

Varmistamme hotellin, ravintolan tai kokouskohteen laadun ja annamme suoran ja rehellisen palautteen. Palautteen avulla on helppo parantaa tuotteen ja palvelun laatua.

Koulutamme myynti- ja asiakaspalveluhenkilökuntaanne ystävälliseen, asiakaslähtöiseen ja tehokkaaseen myyntityöhön.