Kokouspiste järjestää asiakkailleen yhteensä noin tuhat tilaisuutta vuodessa Suomessa ja ulkomailla. Mukaan mahtuu laaja joukko erilaisia yritystapahtumia, kokouksia, kongresseja, koulutustilaisuuksia, juhlaillallisia, tyhy- ja virkistyspäiviä.

Tässä muutama tyytyväinen asiakkaamme, joita saamme palvella:

 • Alma Media Kustannus Oy
 • Caverion Suomi Oy
 • iLoq Oy
 • Kela
 • Kopiosto
 • Mediq Suomi Oy
 • Metsähallitus
 • Rotator Oy
 • Patentti- ja rekisterihallitus
 • Pihlajalinna
 • Pääkaupunkiseudun Smart & Clean säätiö
 • Teknologiateollisuus ry
 • Öljy- ja biopolttoaineala ry

'' Pihlajalinna-konserni järjestää vuoden aikana runsaasti eri kokoisia tilaisuuksia ympäri Suomea, lähinnä kuitenkin pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Käytän Kokouspisteen palveluita etsiessäni sopivia tiloja eri tapahtumiin ja olen saanut heidän kauttaan tarjoukset nopeasti, kustannustehokkaasti ja työaikaani säästäen. Olen erittäin tyytyväinen heidän ammattitaitoonsa ja palveluhenkisyyteen.'' 
Heidi Rainesalo, Pihlajalinna-konserni


'' Suunnittelu sujuu nyt todella helposti, koska Kokouspisteellä on jo tiedossaan vakiotoiveemme. He myös tuntevat yrityksemme niin hyvin, että osaavat ehdottaa meille sopivia tapahtumapaikkoja ja aktiviteetteja. Säästämme itse paljon työtunteja ja unettomia öitä, koska saamme heiltä ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua.

Viime keväänä vietimme talvipäiviä Jyväskylän Laajavuoressa kouluarvosanalla 10+ ja lisänä auringossa hohtavat hanget. Suunnittelu oli joustavaa, saimme yhteistyöllä uusia ideoita, ja viimehetken muutostoiveemmekin saatiin hyvin toteutettua. Laajavuoren puitteet, palvelut, ruoka ja henkilökunta olivat aivan loistavia ja mieleenpainuvia. Saimme talvipäivien osallistujilta pelkästään kiitettävää palautetta.''
Pihlström Minna, Metsähallitus

Lastentarhanopettajaliitto LTOL järjestää joka toinen vuosi Valtakunnalliset Lastentarhanopettajapäivät. Tilaisuuteen osallistuu 1 400 opettajaa, päiväkodin johtajaa, varhaiskasvatuksen asiantuntijaa ja kutsuvierasta. Tilaisuus on kaksipäiväinen iltajuhlineen ja siihen sisältyy myös 400 neliön näyttely. Tilaisuuden tapahtumahallinnan – ilmoittautumiset, ruokailut, majoitukset – hoitaa ansiokkaasti Kokouspiste / Kokouspisteen Päivi Vartiainen. 

 
Seuraavien päivien suunnittelu aloitetaan, kun edelliset päivät on pidetty ja osallistujapalaute niistä on saatu. Kokouspiste on mukana myös päivien suunnittelutyöryhmässä. Kokouspiste hoitaa ammattitaidolla ja aikataulussa tilaisuuden tapahtumahallinnan. Kokouspiste osaa tapahtumien järjestäjän kokemuksella arvioida ja ottaa huomioon ison tapahtuman vaatimat, sujuvat käytännöt.
 
Kokouspisteen naiset eivät pienestä hätkähdä: kun muilta menee sormi suuhun, Kokouspisteestä löytyy vielä ratkaisuja ja ehdotuksia. Olemme erittäin tyytyväisiä kumppaniimme – yhteistyö on tuloksekasta ja järjestämme seuraavatkin Lastentarhanopettajapäivät Kokouspisteen ammattitaitoon nojautuen.

Rille Repo, tiedottaja
Lastentarhanopettajaliitto

LTO logo yläpalkki

LT_opettajapaivat_s

Aisti_stadi_s

Suuri Journalistipalkinto gaala
Toimeksiantaja MTV3 ja Mediahub
Helsinki, Vanha Ylioppilastalo
maaliskuu 2017, 2018 ja 2019
200 osallistujaa
Ilmoittautumis- ja tapahtumanhallintapalvelut, tapahtuman suunnittelu ja tapahtumatuotanto

sjp-2016_twitter-profile[1]


Papiston päivät
Toimeksiantajana Suomen kirkon pappisliitto ja Akiliitot
lokakuu 2012 Helsinki Congress Paasitorni
lokakuu 2014 Kongressikeskus Jyväskylän Paviljonki
lokakuu 2018 Helsinki, Finlandia-talo
500 osallistujaa
Tapahtumatuotanto, ilmoittautumis- ja tapahtumanhallintapalvelut, tapahtuman suunnittelu, ohjelmallinen juhlaillallinen, majoitusvaraukset. Kaksipäiväinen valtakunnallinen tapahtuma.