262018tammi

Tampereella on uusia mielenkiintoisia kokouspaikkoja

Kokouspisteen Minna ja Kaisa kävivät tutustumassa Tampereelle hiljattain avattuihin kokous- ja tapahtumapaikkoihin. Kierros oli kannattava! Saimme yhteistyökumppaneiksemme mukavia uusia ja persoonallisia kohteita, jotka soveltuvat hienosti kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin.

Pikkuruinen ja persoonallinen boutique hotelli Lillan Viinikan sydämessä sopii pieniin yritystilaisuuksiin. Hotellin lämminhenkisissä huoneissa majoittuu kymmenkunta. Kesäaikaan Lillanin puutarha soveltuu oheisohjelmiin ja pieniin juhliin.

Ajattelepa, millaista olisi vaikkapa maalata taulua omenapuiden varjossa iltapäiväkahvia ja pieniä leivoksia nautiskellen?Eikä sovi unohtaa Frenckelin tiloja Keskustorin kupeessa. Puitteet ovat upeat vaativaankin tilaisuuteen. Sijainti kaupungin ytimessä on helppo kaikille tilaisuuden osallistujille.

Vanha tuttu Hatanpään Kartano on viimein herännyt Ruususen unestaan! Kartano soveltuu loistavasti yritysjuhliin ympärivuotisesti. Juvenes Juhlapalvelut toimii nyt kartanon ravintoloitsijana, joten voimme olla varmoja, että ruokatuote on kunnossa ja kaikki toimii sovitusti.

Tilat ovat remontin jälkeen loistavassa kunnossa. Pientä blingiäkin löytyy, kuten kartanossa kuuluukin olla.