242018tammi

Nettisivujemme tarjouspyyntölomake on sinua varten

Haluamme löytää asiakkaidemme tilaisuuden luonnetta parhaiten palvelevat kokouskohteet. Tämä on toimintamme lähtökohta - ollut jo yrityksen perustamisesta lähtien. Lisäsimme tarjouspyyntölomakkeelle tarkentavia kysymyksiä tilaisuuden budjettia ja sisältöä koskien.  Samalla selkeytimme tarjouspyyntölomakkeen ulkoasua ja kysymysten logiikkaa kokousvaraajia paremmin palvelevaksi. Pyrimme tarjouspyyntölomakkeen tietojen perusteella saamaan mahdollisimman tarkan käsityksen tilaisuuden luonteesta ja kohderyhmästä. Tietojen avulla voimme heti suositella tilaisuuden järjestäjälle hintatason, sijainnin ja tarvittavien palvelujen kannalta toimivimmat kohteet ja oheispalvelut.

Jätä tarjouspyyntösi tästä tai etusivulla olevasta painikkeesta helposti ja vaivattomasti. Kokouspisteen toimistolla Tuusulassa sinua palvelee neljä huippuammattilaista kokous- ja tapahtumakoordinaattoria. Olemme sinuun yhteydessä välittömästi tarjouspyyntösi saatuamme. 

Ja tietysti - meille voi aina myös soittaa tai lähettää sähköpostia! Palvelemme mielellämme ja henkilökohtaisesti.