192018tammi

Tampereen Minimessut käynnistivät messukevään


Kokouspisteen messuvuosi käynnistyi reippaasti Tampere-talossa torstaina 11.1. Uudistuneena, cocktailtilaisuustyyppisesti toteutetuilla Kokouspisteen Minimessuilla keskityttiin verkostoitumiseen rennossa hengessä ja ennen kaikkea tehokkaasti.

Kolmen messuntunnin aikana paikalla oli parikymmentä näytteilleasettajaa ja viisikymmentä asiakasta. Hotelli- ja kokousmaailmassa puhaltavat tänä vuonna suurten muutosten ja uutuuksien tuulet. Viinin ja pienen sormisyötävän äärellä keskusteltiin vilkkaasti ajankohtaisista uutisista, suunniteltiin tulossa olevia tapahtuma ja vaihdettiin kuulumisia niin kollegoiden kuin tuttujen kokouskohteiden edustajienkin kesken.

Minimessut onkin oivallinen tapa kartoittaa kokousmaailman ajankohtaisuudet nopeasti ja tehokkaasti. Samalla luodaan uusia kontakteja ja virkistetään jo olemassa olevia asiakassuhteita.

Seuraavat messukaupungit ovat:
Helsinki 30.1. Musiikkitalo
Espoo 12.2. Hanasaari
Vantaa 5.3. Cumulus Resort Airport