92018tammi

Lasipalatsin remontti valmistuu keväällä

Lasipalatsin Bio Rexin remontti etenee. Toukokuussa 2018 muutostyöt saadaan päätökseen kokonaisuudessaan.  Tuolloin avautuvat uudistuneet BioRexin tilat. Remontin jälkeen BioRexin teatterisaliin mahtuu 500 henkilöä kokoukseen ja lämpiön pinta-ala lähes tuplaantuu entisestä. Tila tuleekin olemaan tapahtumajärjestäjän näkökulmasta entistäkin toimivampi.

Uudistuneet BioRexin tapahtumatilat tulevat olemaan kokous- ja tapahtumajärjestäjien käytössä arkena tiistaista torstaihin. Muina aikoina tiloissa toimii elokuvateatteri. Varauksia tilohin tehdään jo nyt. Odotamme innolla yhteistyötä Helsingin ytimessä!
Vierailun yhteydessä kävimme muistin virkistämiseksi katsomassa myös Ravintola Lasipalatsin viime keväänä uusitut tilat. Ravintolatilojen uudistus on tehty maltilla ja perinteitä kunnioittaen. Lopputulos on silti raikas ja kiinni tässä päivässä. Ravintolan perinteiset kabinettitilat ovat saaneet kaverikseen kolme uutta tilaa, jotka soveltuvat mainiosti pienten ryhmien kokoontumisiin ruokailun tai kokouksen merkeissä. Tämä onkin ollut toivottu lisä Helsingin ydinkeskustan tilavalikoimaan. Tilat ovat kovassa käytössä niin lounaspalavereissa kuin pienissä neuvotteluissakin.