272017loka

Kokouspisteen syksy on ollut tapahtumia tulvillaan


Kokouspisteen syksy on ollut vilkas ja täynnä tapahtumia. Pitkin syksyä olemme saaneet olla mukana toteuttamassa useiden asiakkaidemme tilaisuuksia entistäkin tiiviimmässä yhteistyössä.

Syksyyn on mahtunut useita koulutus- ja henkilöstötilaisuuksia, yritysjuhlia ja kansainvälisiä kongresseja. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet tapahtumasta riippuen tuhannesta pariin kymmeneen. Upeat yhteistyöprojektit ovat huipentuneet mieleenpainuviin hetkiin eri puolilla Suomea Oulusta Helsinkiin.

Tiesithän jo, että Kokouspiste palvelee tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjiä monipuolisesti. Tila- ja oheispalveluvarausten lisäksi vastaamme mm. tapahtumien ilmoittautumispalveluista. Hoidamme järjestäjän puolesta tapahtuman talouden aina budjetin seurannasta osallistumismaksujen keräämiseen ja ostolaskujen käsittelyyn. Tulemme paikan päälle tapahtumaan varmistamaan, että kaikki sujuu suunnitellusti ja sovittujen aikataulujen mukaan.

Yksi parivuotinen yhteistyöprojektimme huipentui aurinkoisessa Oulussa syyskuun loppupuolella.

Kokouspisteen oli mukana syyskuussa Oulussa Madetojansalilla Lastentarhanopettajaliiton järjestämän Valtakunnallisten Lastentarhanopettajapäivien järjestelyissä vastaten tapahtuman ilmoittautumispalveluista, osallistujien majoitusvarauksista sekä iltajuhlan ja tapahtuman aikaisten ruokailujen järjestelyistä. Oulussa koolla oli 800 lastentarhanopettajaa ympäri Suomen ja olipa mukana kansainvälistä yhteistyötä edustamassa myös delegaatio lahden takaa Virosta.

Vuoden 2017 Lastentarhanopettajapäivät Oulussa oli jo kolmas yhdessä järjestämämme tapahtuma. Kiitos Lastentarhanopettajaliitolle monivuotisesta yhteistyöstä!


Ota meidät avuksi, niin sinulla jää aikaa sisällön suunnitteluun. Ja mikä parasta, ehdit itsekin nauttia paikan päällä tapahtumasi tunnelmasta ja sisällöstä!