22017helmi

Uusi Å-sali ihastutti Turun Minimessuilla


Kokouspisteen Minimessukiertueen toinen messupäivä vietettiin Turussa tiistaina 31.1. Paikkana oli Scandic Julian Å-sali. Uusi tila oli monelle messuvieraallekin uusi tuttavuus ja ihastutti muuntautuvuudellaan.

Minimessuilla mukana oli niin paikallisia kuin kauempaakin tulleita näytteilleasettajia. Tuoreita kuulumisia vaihtaessa maisteltiin myös Minimessuilla totuttuun tapaan pieniä suolaisia ja makeita herkkuja kuohuviinin kera.

Messujen TYHY-teemaan liittyen keskustelua ja kilpailumieltäkin herätti 4Eventin pisteellä tehty ylävartalon voimatasotesti. Jos tuloksesta jäi jotain hampaankoloon, sai Elixian pisteeltä hyvät käytännön vinkit kuntotason parantamiseen. Fenix Ohjelmapalveluiden Kirsi kertoi messuvieraille stressinhallintaan ja rentoutumiseen tähtäävistä oheisohjelmista.

Kiitos turkulaisille asiakkaillemme aktiivisesta osallistumisesta Minimessuille! Kokous- ja tapahtuma-alalla puhutaan paljon no show ongelmasta ja pohditaan, kuinka viime hetken ilmoittamattomat poisjäännit saataisiin kuriin. Iso peukku Turkuun siitä, että tapahtuman no show oli tasan 0 %.