162016marras

Helsingin upeat Clarion hotellit avattiin juhlavin menoin

Norjalaisomisteisen Nordic Choice Hotels -ketjun kaksi upeaa hotellia avattiin näyttävästi torstaina 10. marraskuuta. Avajaisjuhlallisuudet alkoivat iltapäivällä lentokentän kupeessa Clarion Hotel Helsinki Airportissa puheita kuunnellen ja maljaa nostaen.

Lentokenttäalueella sijaitsevan hotellin tunnelma on todella lämminhenkinen ja mukavalla tavalla moderni. Hotellin aulan lattiapinnoissa on räväkkyyttä, mutta muilta osin sisustus on nykypäiväistä ja rauhallista. Sijainti on loistava! Kulkuyhteytenä näppärin on ehdottomasti juna. Avaipoliksen aseman sisäänkulku on suoraan hotellin ovella. Juna Helsingistä, Tikkurilasta tai lentoasemalta kulkee kymmenen minuutin välein.


Hotellikierroksella saimme tutustua pariin erityyppiseen huoneeseen. Todeta täytyy, että tyypillisiin lentokenttähotelleihin verrattuna Clarion Helsinki Airportin huoneet ovat tilavia. Huoneissa on panostettu erityisesti äänieristykseen ja hyvään, laadukkaaseen nukkumiskokemukseen.

Ravintolatilat ovat viihtyisät, jopa olohuonemaiset. Miljöö kutsuu viihtymään pidemmäksikin aikaa kuin pelkän ruokailun ajaksi. Suuresta avokeittiöstä on suora näkymä ravintolasaliin.Hotellin toisen kerroksen kokousosasto on viihtyisä. Kokousaula on lämminhenkinen ja avara. Aulatilassa on loistavat puitteet vaikkapa cocktailtilaisuudelle ja muuhun verkoistoitumiseen. Kokoustilat ovat tyylikkäät.

Kokousosastolla on 12 erilaista tilaa. Enimmillään samaan tilaan on mahdollista järjestää kokous 120 osallistujalle. Tiloista löytyy myös muutama mukava pikkutila ryhmätöihin ja pieniin kokoontumisiin.

Sokerina pohjalla Design-niminen kokoustila, joka soveltuu innovointia vaativiin tilaisuuksiin iloisen värisine tuoleineen. Kokouspöytänä tilassa on valaistu smart board, jonka pintaan voi piirrellä ja kirjoitella aivoriihen lennokkaat ajatukset.Clarion Hotel Helsinki Airportin avajaisseremonioiden jälkeen juhlavieraat siirtyivät busseihin matkalle kohti avajaispäivän huipentumaa, Jätkäsaaressa sijaitsevaa Clarion Hotel Helsinkiä. Luvassa oli yllätys, jota kaikki odottivat jännittyneinä.

Näyttävistä sisääntuloistaan tunnettu Nordic Choice Hotels ketjun omistaja Petter Stordahlen laskeutui paikalle avajaisiin hotellin katolta tanssien ulkoseinää pitkin vaijereiden varassa mahtavan ilotulituksen saattelemana. Hetkeä myöhemmin hän julisti hotellin avatuksi tuhatpäisen juhlaväen edessä. Puheiden jälkeen Krista Siegfieds viihdytti ja tanssitti juhlijoita, kunnes oli aika siirtyä nauttimaan ruokatarjoiluista.


Täytyy todeta, että avajaistunnelma oli suurieleinen ja spektaakkelimainen. Tällaista ei ole juurikaan ennen Suomessa nähty! Juhlavieraiden joukosta saattoi bongata myös useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä: missejä loisteliaissa iltapuvuissaan sekä suomalaisen viihdemaailman tähtiä. Kamerat räpsyivät Hollywood-tyyliin.

Juhlat Helsingin Jätkäsaaressa jatkuivat pitkälle yöhön. Ja uskon, että mukana olleiden puheissa vielä pidempäänkin.

Kokouspiste toivottaa hyvää menestystä yhteistyökumppanilleen Nordic Choice Hotels -ketjulle ja loistaville Clarion Hotelleille Helsingissä. Juhlapuheissa mainittiin, että tämä oli vasta alku...