302016elo

Kokouspisteen kymmenes Minimessukiertue käynnistyi Helsingistä


Kokouspisteen Minimessut järjestettiin maanantaina 29.8. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla yhteistyössä Royal Ravintoiden kanssa. Syksyisestä sadesäästä huolimatta tunnelma oli lämmin ja innostava. Paikalla kävi kolmen messutunnin aikana kolmesataa vierasta tutustumassa kuudenkymmenen mukana olleen näytteilleasettajan ajankohtaisiin kuulumisiin ja palveluihin.

Vekka Liikenteen ja Lehtimäen Liikenteen messubussit toivat messuvieraita Helsinkiin Hämeenlinnasta ja Lahdesta saakka. Vaikka väkeä oli paljon, aikaa verkostoitumiselle ja hyville keskusteluille riitti. Oli ilo huomata, että paikalle oli saapunut paljon ensikertalaisia, niin näytteilleasettajia kuin messuvieraitakin.

Tänä syksynä Kokouspisteellä on paljon aihetta juhlaan. Kokouspiste juhlii viisivuotista taivaltaan ja Minimessut järjestetään jo kymmenennen kerran! Juhlan kunniaksi Vanhalla Ylioppilastalolla messuväkeä hämmästyttivät äärettömän taitavat Linnanmäen sirkuskoululaiset pop up -esityksillään. Menossa mukana nähtiin akrobaatteja, jonglöörejä ja taitavia pyöräilijöitä yksipyöräisillään. Kiitos myös näille taitaville nuorille mukanaolosta Minimessuilla!

Katso tästä videolta Minimessujen tunnelmaa. 

Kokouspisteen Minimessukiertue jatkuu seuraavaksi Turkuun keskiviikkona 31.8., jossa tapahtumapaikkana on Logomo.