122016touko

Ilmoittautuminen Minimessuille on käynnistynyt

Kokouspisteen Minimessut järjestetään jälleen syksyllä 2016 jo kymmennen kerran. Samalla juhlitaan Kokouspisteen viisivuotissynttäreitä. Ilmoittautuminen Minimessuille on avattu ja ilmoittautuminen käynnistyi heti ensi hetkistä alkaen vilkkaana. Mukavaa nähdä, että Minimessut on kiinnostava tapahtuma!

Minimessut on ammatikseen kokouksia ja yritystilaisuuksia järjestäville henkilölle suunnattu ammattilaistapahtuma, jossa näytteilleasettajat ovat kokous- ja kongressikohteita sekä oheispalveluiden tuottajia.

Minimessut järjestetään perinteiseen tapaan viidellä paikkakunnalla iltapäivätilaisuuksina klo 15.00 - 18.00 välisenä aikana. Kokouspisteen Minimessuilla tapaat kokous- ja oheispalvelujen tarjoajat ja verkostoidut kollegoidesi kanssa.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat asiakkaamme! Minimessuilla tavataan!

Jos et ole vielä asiakasrekisterissämme, pyydä kutsusi sähköpostilla osoitteesta minimessut@kokouspiste.fi

Minimessut järjestetään seuraavilla paikkakunnilla:

maanantai 29.8. Helsinki, Vanha Ylioppilastalo
keskiviikko 31.8. Turku, Logomo
tiistai 6.9. Jyväskylä, Paviljonki
keskiviikko 7.9. Tampere, Tampereen Työväen Teatteri
tiistai 13.9. Oulu, Scandic