192016helmi

Kokouspisteen Minimessukiertue päättyi Kuopioon

Kokouspisteen järjestyksessään yhdeksäs Minimessukiertue päättyi Kuopioon tiistaina 16.2. Minimessut järjestettiin Kuopion torin laidalla sijaitsevan Rantasipi Atlaksen historian havinaa huokuvassa Atlas-salissa. Paikalla oli parisenkymmentä näytteilleasettajaa ja noin 50 messuvierasta.

Upea juttu, että saamme tehdä työtä loistavien yhteistyökumppaneiden ja ihanien asiakkaiden kanssa. Kiitos yhteistyökumppaneille, näytteilleasettajille ja kaikille mukana olleille messuvieraille, osallistumisesta! Tämän talven kiertueella lähes 400 kokouksen järjestäjää ja 80 näytteilleasettajaa kohtasivat viidessä kaupungissa.


Ensi syksynä messuillaan juhlatunnelmissa, kun järjestämme Minimessut jo kymmenennen kerran ja vietämme Kokouspisteen 5-vuotisjuhlaa. Näytteilleasettajat voivat jo ilmoittautua mukaan syksyn kiertueelle. Messuvieraiden ilmoittautumisen avaamme myöhemmin keväällä.

Syksyn Minimessut järjestetään seuraavissa kaupungeissa:

  • Helsinki, Vanha Ylioppilastalo, maanantai 29.8.
  • Turku, Logomo, keskiviikko 31.8.
  • Jyväskylä, Jyväskylän Paviljonki, tiistai 6.9.
  • Tampere, Tampereen Työväen Teatteri, keskiviikko 7.9.
  • Oulu, Scandic Oulu, tiistai 13.9.