302019heinä

Kokouspisteen syksy käynnistyy uudessa osoitteessa Kauppatiellä


Kesä alkaa pikkuhiljaa kääntyä kohti syksyä ja lomakausi lähenee loppuaan. Kokouspisteen syksy näyttää ilahduttavan vilkkaalta. Tulossa on paljon asiakkaidemme tapahtumia eri puolille Suomea ja Viroon.

Kiireisimmän kokoussesongin rauhoituttua juhannuksen jälkeen ryhdyimme muuttopuuhiin. Muutimme heinäkuussa Amerin vanhalta tupakkatehtaalta Hyrylän keskustaan Kauppatielle. Tavarat, pöydät ja tuolit ovat nyt löytäneet paikkansa uusissa toimitiloissamme. Odotamme innoissamme kokoussyksyn käynnistymistä ja täällä olemme nyt valmiina palvelemaan asiakkaitamme.

Elokuun alussa saamme myös pari loistavaa vahvistusta Kokouspisteen asiantuntevaan remmiin, kun Tuula ja Karri aloittavat työnsä Kokouspisteessä. Tuula Riutta tuo mukanaan vankkaa, parin vuosikymmenen mittaista osaamista laivakokousmatkailusta. Pohjoismaiden ja Baltian alueen kokous- ja ryhmämatkat ovat Tuulan erikoisosaamista. Karri Oura puolestaan tulee vahvistamaan Kokouspisteen tapahtumatiimiä. Ylpeinä toivotamme Tuulan ja Karrin tervetulleiksi Kokouspisteeseen!