152019huhti

Kokouspisteen Messut järjestettiin keväisessä Tallinnassa


Jo Kokouspisteen perustamisesta lähtien tavoitteemme on ollut yhdistää loistavat kokouskohteet ja kokousten varaajat. Nyt, ihanan aurinkoisena torstaiaamuna, keräsimme kokoon mukavan kokoisen porukan suomalaisia kokousten ja yritystilaisuuksien varaajia ja suuntasimme heidän kanssaan Kokouspisteen Messuille Tallinnaan. Odotukset olivat korkealla jo aamusta saakka. Mukana matkalla oli seitsemäkymmentä asiakasta, joita perillä Tallinnassa Hestia Hotel Euroopassa odotti yli 30 näytteilleasettajaa Virosta ja Riikasta.

Menomatka taittui Eckerölinen Finlandialla. Buffetaamiaisen nautittuamme suuntasimme porukalla laivan kokouskeskukseen, jossa Kaisa viritti virtaa porukkaan lyhyellä aamujumpalla. Virkein mielin olikin kiinnostavaa kuulla yhteistyökumppaneidemme tietoiskut ja kuulla tarkemmin Blue Drumin, Viking Linen ja Eckerölinen palveluista ja ajankohtaisista uudistuksista.

Satamaan saavuttuamme jakauduttiin ryhmiin ja siirryttiin suoraan neljään meitä satamassa odottaneeseen bussiin. Matka jatkui pre toureille tutustumaan paikan päälle Estonia Teatteriin, ravintola Maikrahviin, Radisson Blu Hotel Olümpiaan ja SPA Hotel Metropoliin. Tutustumiskierrokset olivatkin antoisia. Osalle kohteet olivat täysin uusia - osalle jo tuttuja, mutta uudistuneita. Kierrokset päättyivät Hestia Hotel Euroopaan, jossa näytteilleasettajat odottivat valmiina Messujen käynnistymistä.Kokouspisteen Messut oli tiivis kaksituntinen tapahtuma, jossa verkostoiduttiin ahkerasti. Vilkas ja innostunut puheensorina täytti messutilan ja tunnelma oli korkealla. Messujen osallistujat kertoivat saaneensa runsaasti uusia ideoita tuleviin tapahtumiin, niin ohjelma-, ravintola- kuin kokouspalvelujen tuottajista ja hotelleista. Monella vahvistui ajatus jo parhaillaan suunnitteilla olevien tilaisuuksien tapahtumapaikoista. Messut todellakin täyttivät tavoitteensa!

Tapahtuman päätyttyä siirryimme Viking XPRS laivalle, jossa meillä oli hyvän aikaa tutustua vielä laivan kokousosastoon ja kuulla shopping hostin parhaat ostostärpit kevään uutuuksista. Yhteinen päivämme huipentui nautiskeluun illallisen äärellä Viking Buffetissa. Upea päivä, todellinen opintomatka, kuului kommentti useammasta suusta!