92019huhti

Tukholma on sähäkkä ja monipuolinen kokouskaupunki

Vietimme kolme ihanan aurinkoista kevätpäivää Tukholmassa tutustuen keskustan alueen kokoushotelleihin Scandicin vieraana. Meillä oli ilo myös tutustua tiloihin ja viettää yhteistä iltapäivää Sheraton Hotel Tukholmassa. Nyt voimme todellakin sanoa, että tunnemme Tukholman hyvin myös kokousjärjestäjän näkökulmasta. Yhdessä totesimme, että kaupungissa todellakin riittää vaihtoehtoja tarpeeseen kuin tarpeeseen!

Scandicin kokoushotellit ydinkeskustan alueella ovat huippukunnossa.
Rento ja leppeähenkinen Scandicin Signature-hotelli Down Town Camper vain kiven heiton päässä Tukholman ytimestä Sergel Plazalta on paras vaihtoehto inspiroivaa ja erilaista kokousympäristöä kaipaaville. Mikä parasta, talon kokoustilat ovat kaikkien majoittujien vapaassa käytössä aina silloin, kun tilat ovat vapaana. Ovet ovat auki! Sen kuin astut sisään. Hotellissa on tarjolla päivän päätteeksi oheisohjelmaa kaipaavat voivat napata hotellista lainaan polkupyörän, kanootin tai skeittilaudan ja lähteä porukassa tutkailemaan kaupunkia tarkemmin. Hotellin keskeinen sijainti on myös oheisohjelmien kannalta helppo. Kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä.


Kokous upeassa kulttuurimiljöössä
Scandic Grand Centralin tilat on sisustettu kaupungin kulttuuriperinteitä kunnioittaen. Talon ehdoton helmi on historiaa huokuva Vasa-teatteri, joka soveltuu reilun neljän sadan hengen tilaisuuksiin, olipa kyseessä seminaari, banket-illallinen ja firman bileet. Teatteriin saavutaan sisään arvokkaasti oman sisäänkäynnin kautta. Tervetulojuomat nautitaan teatterin kahdesta baarista. Suuretkin kokousryhmät siirtyvät kätevästi kokouslounaille sisäkautta hotellin ravintolatiloihin. Vasa-teatterin lisäksi hotellissa on kymmenkunta modernia ja hyvin varusteltua kokoustilaa. Suuri talo tarjoaakin hyvät ja ennen kaikkia helposti muuntuvat mahdollisuudet kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Klassiseen tyyliin sisustettuihin huoneisiin mahtuu yöpymään reilu 800 majoittujaa. Sijainti on helppo. Päärautatieasema on hotellin vieressä.Historian havinaa vanhassa tavaratalossa
Scandic Haymarket on Tukholman hotellien lippulaiva. Monelle tuttuakin tutumpi, perinteikäs PUB-tavaratalo Hötorgetin laidalla muuntui hotelliksi parisen vuotta sitten. Hotellin sisustus muistuttaa meitä vanhasta elokuvamaailmasta. Ja miksipä ei - bongattiinhan ruotsalaisten ylpeys Greta Garbo loistavalle elokuvauralle juuri PUB-tavaratalosta, jossa hän aikanaan työskenteli. Hotellin tilat soveltuvat loistavasti myös yritysjuhliin ja banket illallisiin. Kaupungin kuuluisin drinkkibaari taitavine bartendereineen sijaitsee hotellin katutasossa ja houkuttelee elävällä musiikillaan paikalle myös tukholmalaiset illanviettäjät niin arkena kuin viikonloppuisinkin.


Kongressihotelli keskellä kaupunkia
Keskustan hotelleista neljäntenä tutustuimme Scandic Continentaliin, joka sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien äärellä Vasagatanilla vastapäätä päärautatieasemaa. Hotelli soveltuu loistavasti isoihin tilaisuuksiin. Kokoustiloista suurimpaan mahtuu kerralla jopa 500 kokousvierasta. Silti tiloja riittää vielä rinnakkaisluennoillekin jaettavaksi. Ilmeeltään ja sisustukseltaan hotelli vastaa tyypillistä Scandic hotellia.

Klassista kansainvälisyyttä vanhan ja uuden kaupungin solmukohdassa
Meillä oli ilo tutustua Marriot-hotellien perheeseen kuuluvaan Sheraton Hotel Tukholmaan. Hotelli on klassisen tyylikäs kansainvälistä tunnelmaa huokuva kokoushotelli, joka tilat muuntuvat vaativista kokouksista loisteliaisiin banket-illallisiin. Palvelu on huippuluokkaa ja henkilökunta selvästi työlleen ja asiakkailleen omistautunutta.