62019maalis

Kokouspisteellä on Keski-Suomi hallussa!

Oletko järjestämässä tilaisuutta Keski-Suomessa? Esittelemme tässä blogi -postauksessamme seitsemän loistavaa kohdetta, jotka soveltuvat kokouksen, tiimipalaverin tai vaikka kick-offin järjestämiseen. Me Kokouspisteellä autamme sinua löytämään sopivan kohteen tilaisuudellesi ympäri Suomen.

Pyydä tarjous sähköpostitse tai soita meille: toimisto@kokouspiste.fi, p. +358 10 3251850

Boutique Hotelli Yöpuu sijaitsee historiallisesti arvokkaassa kivitalossa Jyväskylän keskustassa. Hotellista löytyy neljä persoonallista kokoustilaa ja 26 uniikkia hotellihuonetta. Hotellin Ravintola Pöllöwaari tarjoilee unohtumattomat makumatkat kokousvieraille.

Suomen ensimmäinen Urbaanihotelli Verso elää keskellä Jyväskylän kaupunkikulttuuria. Hotellissa on 128 huonetta, joista 48 on kahden hengen superior-tason huoneita, joista 8 huoneessa on oma sauna. Raikkaat kokoustilat muuntautuvat jopa 200 hengen tapahtumatilaksi.

Ori­gi­nal Sokos Hotel Alexan­dra yh­dis­tää pienen hotellin välittömän tunnelman ja suu­ren ho­tel­lin mo­ni­puo­li­set pal­ve­lut. Teemahuoneissa näkyvät maakunnalliset ylpeydet, muun muassa arkkitehti Alvar Aalto.

Kiuasniemen kokouskohde Villa Jolla sijaitsee Padasjoella, Päijänteen kansallispuiston kupeessa. Tämä tasokas Villa sopii parhaiten intiimeihin pienryhmien kokouksiin tai tiimin ryhmäytymiselle. Oheisohjelmaksi onnistuu opastettu kalastusretki, vesiurheilulajeja tai retkeily upeissa maisemissa.

Varjolan tila on tunnelmallinen maaseudun koskimiljööseen sijoittuva matkailutila Laukaassa. Erilaiset juhlasalit sekä kabinetit sopivat pitopaikaksi niin pienille kuin suuremmillekin kokouksille sekä yritysjuhlille. Varjolan saunoissa puolestaan löylyttelee leppoisasti samalla aidosta tunnelmasta nauttien.

Jugendtyylillään hurmaava Ravintola Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa vanhassa harmoonitehtaassa. Rustiikkinen à la carte ravintola ja tyylikäs kokous -tai juhlapaikka tarjoaa loistavan kokonaisuuden.

Mäntässä sijaitsevassa Serlachius Museossa on modernilla kokoustekniikalla varustettuja tiloja eri kokoisille ryhmille. Suomen palkitut huippukokit Pekka Terävä ja Henry Tikkanen vastaavat museon ravintolasta. He valmistavat puhtaita makuja parhaista sesongin tarjoamista raaka-aineista ja maustavat sen ripauksella kansainvälisyyttä.