62019helmi

Kokouspisteen Messuilla verkostoiduttiin ahkerasti


Kokouspisteen Messut järjestettiin Helsingin keskustassa Ravintola Lasipalatsissa tiistaina 5.2. Sakeasta lumisateesta huolimatta paikalla oli lähes 200 kokous- ja tapahtumavaraajaa ja kuutisenkymmentä näytteilleasettajaa Suomesta ja Virosta.

Messutunnelma Lasipalatsissa oli innostunut ja innostava! Tiivis kolmetuntinen täyttyi iloisesta puheensorinasta. Tulevia tapahtumia suunniteltiin yhdessä näytteilleasettajien kanssa. Moni kertoi saaneensa paljon uusia ideoita ja kontakteja. Mukavaa on myös se, kun tutut nimet saavat kasvot ja yhteistyö tiivistyy kohtaamisten jälkeen entisestään. Tarjouspyyntöjäkin jätettiin, kuten asiaan kuuluu, mutta tottakai myös kilisteltiin ja nautittiin pienistä herkullisista makupaloista. Kaikkea kivaa sopivassa suhteessa!

Asiantuntijaluennoilla kuultiin tärkeitä asioita työssäjaksamisesta ja työhyvinvoinnista. Saatiinpa myös hyviä eväitä tulossa olevien tyhy-päivien suunnitteluun.