172018elo

Kokouspisteen Brekut ovat tehokkaita verkostoitumistilaisuuksia!

IMG_3374IMG_3369

IMG_3370IMG_3375

Kokouspisteen Brekut ovat tehokkaita verkostoitumistilaisuuksia, jossa kutsuvieraat pääsevät tapaamaan Kokouspisteen yhteistyökumppaneita ja tutustumaan samalla mielenkiintoisiin kokous- ja tapahtumatiloihin. Samalla nautitaan aamiaista ja vaihdetaan kuulumiset kollegoiden kanssa. Aloitusaika on aamuvirkuille sopiva. Paikalle tilaisuuteen on helppo poiketa matkalla töihin. Aloitusaika on 7.30, juuri sopivasti ennen työpäivän alkua.

Eilen Kokouspisteen Breku järjestettiin Helsingin ytimessä Bulevardilla Ekberg Ekstran upeissa puitteissa. Omia kohteita ja palveluita olivat esittelemässä Ekbergin, Prime Hotelsin, ja Anttolan Hovin edustajat. Tarjolla oli ihana Ekbergin oman leipomon tuotteista koottu aamiainen.

Tällä viikolla on verkostoiduttu Brekujen merkeissä myös Turussa ja Tampereella.

Järjestätkö ammatiksesi tilaisuuksia? Tulemme mielellämme kertomaan lisää palveluistamme ja siitä, kuinka voimme auttaa tilaisuutenne järjestämisessä. Soita meille p. 010 325 1850 tai lähetä viesti toimisto@kokouspiste.fi