302018heinä

Kokouspiste on myös tapahtumapiste!


Tapahtuma on tietyssä paikassa tiettynä hetkenä esiintyvä ilmiö, joka on aina ainutkertainen ja uniikki. Tapahtuman tulee olla mieleenpainuva elämys, onpa kohderyhmänä asiakkaat, kutsuvieraat tai oma henkilökunta. Tuotamme asiakkaidemme tapahtumat huolella alusta loppuun. 

Etsimme tapahtumaan  yrityksen brändiä ja tapahtuman luonnetta parhaiten vastaavan tilan. Toteutamme unohtumattomat illallistilaisuudet, järjestämme inspiroivat esiintyjät aina Suomen kärkimuusikoista tunteita herättäviin puhujiin saakka. Tuotamme tapahtumatekniikan näyttävistä valoista lavarakenteisiin yhdessä luotettavien ja kokeneiden yhteistyökumppaneidemme ja palvelutuottajien kanssa. Huolehdimme myös osallistujien ilmoittautumisista ja tarvittaessa myös tapahtuman maksuhallinnasta. Koko tapahtuma yhdestä pisteestä!

Kokouspisteen tapahtumatiimissä sinua palvelevat tapahtumahallinnan asiantuntija Päivi Vartiainen, isojen ja kansainvälisten tilaisuuksien tuottaja Kaisa Kangasmäki ja isoista produktioista kokemusta hankkinut kulttuurituottaja Sofia Kivelä.

Onpa kyseessä uuden tuotteen lanseeraus, virkistyspäivä tai onnistuneen vuoden juhlistaminen isosti – Kokouspisteen tapahtumatiimi toteuttaa sen ammattimaisesti!

Meidät tavoitat osoitteesta tapahtumat@kokouspiste.fi tai numerosta +358 50 572 3595 / Päivi Vartiainen