272018huhti

Kokouspiste kasvoi – Sofia tuli taloon

Reipas kulttuurituottaja Sofia Kivelä aloitti Kokouspisteessä tapahtumakoordinaattorina 9.4.2018. Nuoresta iästään huolimatta, Sofia on ehtinyt olla jo mukana vastuullisissa tehtävissä isoissa tapahtumissa ja useissa festivaalituotannoissa.

Sofia tuo tullessaan Kokouspisteeseen lisää tapahtumaosaamista. Hän työskentelee isojen tuotantojen kanssa Kokouspisteen tapahtumatiimissä yhdessä Kaisan ja Päivin kanssa. Kokouspisteen tapahtumatiimi hoitaa myös ulkomaille järjestettävien tilaisuuksien tilavaraukset, kuljetukset ja ohjelmapalvelut - näppärästi "avaimet käteen". Olemme laajentaneet yhteistyökumppaniverkostoamme jo tutun Viron lisäksi myös Pohjoismaihin, Latviaan, Liettuaan ja Saksaan.

Vuonna 2011 perustettu Kokouspiste työllistää nyt kahdeksan alan ammattilaista.