Kokouspiste on kokous- ja kongressipalvelutoimisto, joka yhdistää monella tavalla tilaisuuksien järjestäjät ja loistavat kokouskohteet. Palvelemme kokousten, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjiä yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimimme avoimesti, rehellisesti ja ekologisten arvojen mukaisesti. Me palvelemme ja välitämme ammattitaidolla. Saat koko tapahtuman yhdestä pisteestä!
 
Processed with VSCO with hb2 preset
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Niina Karttunen

Myynnin, markkinoinnin ja tiedottamisen moniosaaja. Niinalla on 40 vuoden kokemus palvelutyöstä hotelli- ja ravintola-alalla. Hän tietää mitä palvelun tulee olla. Toimitusjohtajana hän huolehtii, että laskut maksetaan ajallaan ja että Kokouspiste pysyy yhtenä Suomen luotettavimpana yrityksenä.

Processed with VSCO with hb2 preset
Myynti- ja markkinointijohtaja, partner

Päivi Vartiainen

Matkailualan ja markkinoinnin ammattilainen. Isojen tilaisuuksien ja tapahtumanhallinnan asiantuntija.
Päivi ottaa vakavasti vastaan ison ja pienen tilaisuuden ja on tarvittaessa mukana alusta loppuun saakka.

Processed with VSCO with hb2 preset
Tapahtumatuottaja

Kaisa Kangasmäki

Kaisa huolehtii suurten tapahtumien ja tilaisuuksien käytännön järjestelyistä ja on tarvittaessa mukana itse tapahtumassa. Kaisa pitää kiinni aikatauluista ja budjetista, eivätkä pienetkään yksityiskohdat jää häneltä huomioimatta. Kaisa järjestää kokouksenne myös Pohjoismaihin, Baltiaan ja Saksaan.Processed with VSCO with hb2 preset
Tapahtumakoordinaattori

Sofia Kivelä

Kulttuurituottaja Sofia on osa tapahtumatiimiä. Hän on kuin kala vedessä isojen tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyissä. Sofia on tietysti mukana myös Kokouspisteen omissa asiakastilaisuuksissa.

+358404508855
niina.karttunen@kokouspiste.fi

+358505723595
paivi.vartiainen@kokouspiste.fi

+358503490421
kaisa.kangasmaki@kokouspiste.fi

+358415442292
sofia.kivela@kokouspiste.fi

Processed with VSCO with hb2 preset
Asiakkuusvastaava

Minna Kainulainen

Kokous-, kongressi- ja tapahtumajärjestelyjen rautainen ammattilainen. Minnalla on pitkä kokemus vaativien kokousten ja tilaisuuksien järjestämisestä. Minna huolehtii Kokouspisteen sopimusasiakkaista.

 

Processed with VSCO with hb2 preset
Kokous- ja kongressikoordinaattori

Helena Hänninen

Helena on kokous- ja kongressijärjestelyjen kokenut konkari, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan tilanteessa. Helena pitää langat käsissään niin suurissa kuin pienemmissäkin tilaisuuksissa, erityisosaamisenaan pörssiyhtiöiden yhtiökokoukset.

Riikka_kasvokuva_pieni
Kokous- ja kongressikoordinaattori

Riikka Toivanen

Riikalla on useiden vuosien kokemus erittäin vaativien asiakastilaisuuksien ja kokouksien järjestämisestä.
Asiakaslähtöinen ongelmanratkaisukyky on Riikan ehdoton valtti tilaisuuksien toteutusten suunnittelussa. Riikka innostaa ja innostuu!

Processed with VSCO with hb2 preset
Projektikoordinaattori

Katja Mansikkaniemi

Kokouspisteen ”takapäivystäjä”. Kestävän kehityksen ammattilainen. Katja hallitsee käytössämme olevan tapahtumanhallintajärjestelmän ja tekee nopeasti kutsun tai ilmoittautumisen tilaisuuteen kun tilaisuuteen.  Päävastuu Kokouspisteen Messujen ja After Workien käytännön järjestelyistä.

+358400696812
minna.kainulainen@kokouspiste.fi

+358503855478
helena.hanninen@kokouspiste.fi


perhevapaalla

+358458633860
katja.mansikkaniemi@kokouspiste.fi